Lassen met de klas

De voorbije week namen de leerlingen van de richting lassen van het Centrum Leren & Werken van het Damiaaninstituut elke morgen de trein naar Brussel. Daar volgden zij, samen met hun leerkracht Wim Janssens
een bijkomende opleiding lassen, georganiseerd door INOM. Deze opleiding duurt een hele week van ‘s morgens 7h30 tot 16h. Er kan heel intensief geoefend worden op verschillende technieken met als eindresultaat een lascertificaat of een Europees lasdiploma als ze ook slagen in een theoretische proef. Al onze leerlingen hebben een Europees lasdiploma behaald. Proficiat!


Klik hier voor een diashow (9 foto’s).

This entry was posted in CLW, Technologie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *