Nog meer dikke truien in de eerste graad

Woensdag 16 februari: dikke truiendag!
Reeds goed op tijd kondigden we dit evenement aan de leerlingen aan. En er werd op woensdag massaal aan deelgenomen! Er was zelfs zowaar een concurrentiestrijd tussen de leerlingen van 2D en 2G. Ze konden zelfs hun klastitularissen overtuigen om ook mee te strijden. Uiteindelijk was het 2G die de grote winnaar werd. Zij droegen samen 214 truien, mutsen en sjaals (gemiddeld 12 stuks per leerling). Mevrouw Verstrepen leverde een bijdrage van 24 stuks. Ze werden op de voet gevolgd door de leerlingen van 2D die samen 168 stuks droegen (gemiddeld 11,3 stuks per leerling). Meneer Dehond kwam naar school met maar liefst 21 stuks. Op een 3de plaats kwamen de leerlingen van 2M.
Klas 2L had blijkbaar de actie verkeerd begrepen en zaten in T-shirt in de klas.
In het eerste jaar wonnen de leerlingen van 1E. Een 2de plaats was voor de leerlingen van 1A. Klas 1C werd uiteindelijk 3de.
De leerling die het allermeeste kledingstukken droeg was Warre Schauwaers uit 2D! Hij droeg 36 stuks: 7 truien en de rest mutsen en sjaals.
Een dikke proficiat aan alle leerlingen van de 1ste graad!!
Met deze ludieke actie hopen we in de toekomst ook iedereen wat energiebewuster te maken. Op woensdag werd er trouwens €70 uitgespaard (minder energiekosten), die naar de leerlingenraad zal gaan.
Studiemeesters 1ste graad


Klik hier voor een diashow (27 foto’s).

This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *