proclamatie afzwaaiers


Klik hier voor een diashow (91 foto’s)

Dinsdagavond eindigde voor 158 leerlingen van het zesde en zevende jaar hun carrière op DIA. Dat moest gevierd worden.
Een zeer druk bijgewoonde feestzitting met bijna 800 aanwezigen opende de avond. Leerlingen ontpopten zich als boeiende en zelfs humoristische sprekers. Esther, Loranne en Kiefer en waren het erover eens dat de jaren in DIA hen gevormd hadden tot zelfstandige, denkende mensen met een open blik op de wereld. Naast ouders en vooral de vrienden, werden ook google.translate en scholieren.com uitvoerig bedankt! Jakob legde dan weer de nadruk op de hoogstaande technische opleiding die hij had genoten. De mama van Tine was gelukkig dat zij haar dochter had zien groeien, dat zij haar capaciteiten had leren ontdekken en doen ontplooien.

Terwijl de meisjes van de DIA-band tussendoor enkele liedjes zongen, keek iedereen geboeid -en vaak met een glimlach om de lippen-  naar de fotoreportage met originele fotoposes van de afzwaaiende klassen.

Dir. Smeets stemde tot slot iedereen blij met de melding: “tot zo dadelijk in de kloostertuin en de school tracteert”.
De receptie kon -dankzij de goedgezinde weergoden- buiten plaatsvinden. Het werd een prachtige avond waarop vele herinneringen werden opgehaald, vele dankwoorden werden gesproken, vele goede besluiten werden genomen en plannen gesmeed.
De school heeft weer vele “grote meneren en madammen” afgegeven. Zij zullen de toekomst maken!

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *