Bezoek uit USA


Klik hier voor een diashow (13 foto’s

Eindelijk is het zover: het einde van het schooljaar en … de aankomst van de Amerikaantjes.
Nadat wij een fantastische Paasvakantie hebben beleefd in Sacramento is het nu onze beurt om 14 dagen gastheer en gastvrouw te zijn voor de Amerikaanse leerlingen. Vandaag kwamen ze rond de middag toe op school. Het was een fijn weerzien en kennismaking met de Vlaamse ouders. Na een hapje en draakje vertrokken ze naar hun Vlaamse thuis voor de komende twee weken. Vanavond zien we elkaar weer op de proclamatie. Hopelijk blijft het weer goed voor de komende tijd!

KVG

This entry was posted in Bezoekers, Events, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *