Meimaand Secretariaatmaand

6 Secretariaat-talen heeft een drukke maand mei achter de rug.
Op vrijdag 3 mei brachten ze een bezoek aan The Faculty Club in Leuven. Mevrouw Tine Verhelst leidde hen rond in het vergadercomplex en gaf toelichting bij de reservatie van een vergaderzaal en de werking van het congrescentrum.
Op donderdag 23 mei trokken de leerlingen naar UZ Gasthuisberg en organiseerden een wafelbak voor de kinderafdeling Oncologie en Infecties. Wafels bakken, inpakken en verdelen. Blije gezichtjes, positieve reacties van ouders, verpleegkundigen en dokters en een dikke duim van de Cliniclowns waren het resultaat van deze namiddag.
Een evenement organiseren behoort tot het takenpakket van de office assistant. Op donderdag 30 mei organiseerden ze hun eigen evenement. Doel van het evenement was een gip voorstelling. De basis voor hun gip is de stage die ze liepen van 28 januari tot 8 februari. De hele organisatie werd door hun in de lessen secretariaat voorbereid. Stagebedrijven, ouders, directie en leerkrachten werden uitgenodigd. De avond bestond uit drie grote delen: een voorstelling van de school, hun gip voorstelling en aansluitend een receptie.
Zoals verwacht verliep de presentatie perfect! De opluchting op het einde was dan ook groot. Proficiat aan de leerlingen voor de vlekkeloze organisatie en presentatie!
Momenteel werken de leerlingen aan hun eigen website waarop ze de drie activiteiten voorstellen.
Nieuwsgierig? Volgende week verschijnen hier hun websites!
Als voorsmaakje? Enkele foto’s.
VK


Klik hier voor een diashow (59 foto’s)

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *