di-A-ctief 2012

De jaarlijkse opendeurdag, di-A-ctief, is telkens een grote gebeurtenis op onze school. Al weken vooraf worden de nodige voorbereidingen getroffen: plannen worden gemaakt, materiaal wordt besteld, ideeën worden besproken. Op vrijdag is het dan zover: iedereen gaat aan de slag om de school op zondag te kunnen presenteren. Leraren en leerlingen, directie, administratief en onderhoudspersoneel, studiemeesters-opvoeders… iedereen steekt een handje toe om alles tijdig klaar te hebben voor de grote dag.
Onze DIABLOG-fotograaf legde die activiteiten vast.

De voorbereiding

Klik hier voor een diashow (53 foto’s)

Om 10 uur gingen vanmorgen de deuren van de school open voor een nieuwe editie van di-A-ctief. Wie wilde weten waarom het Damiaaninstituut slim in wetenschap, sterk in technologie en bedrijvig in economie is, vond het antwoord in tientallen opstellingen in onze school. Koeling en warmte, chemie, economie, elektronica, geschiedenis, biologie, houtbewerking, autotechnieken, wiskunde …. te veel om alles op te sommen! Van elk studieniveau en elk vak kreeg de bezoeker een mooi beeld. Ook sport  en dans was erbij met enkele leuke matches en een dansvoorstelling op de speelplaats. Wie graag eens langs kwam om herinneringen op te halen werd niet vergeten: de oud-leerlingenvereniging was ook van de partij en de leraren vonden het leuk om even bij te praten met hun oud-leerlingen.
Heel veel 12-jarige bezoekers en hun ouders zetten meteen de stap naar onze school en lieten zich inschrijven voor het volgende schooljaar!

Onder een stralende hemel, maar met een koel windje, werd di-A-ctief 2012 om 18 uur afgesloten. Wij zien iedereen graag volgend jaar terug!
Natuurlijk legde onze DIABLOG-fotografen alles netjes vast. Dank je wel!

Di-A-ctief 2012


Klik hier voor een diashow (74 foto’s)


Klik hier voor een diashow (108 foto’s)

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *