ELEKTROCHALLENGE FINALE

Elektro Challenge

Zoals vele bedrijfstakken heeft ook de elektrotechnische sector een wedstrijd waar men op zoek gaat naar ‘talent voor de toekomst’. De deelnemers zijn meer bepaald laatstejaars van het TSO/BSO en cursisten uit een elektriciteitsopleiding van het DBSO en de leertijd Syntra Vlaanderen. Organisator van deze wedstrijd is Vormelek, het kennis- en opleidingscentrum van de elektrotechnische sector. Het initiatief werd genomen door de sociale partners van de sector elektriciens, meer bepaald installatie en distributie.
De wedstrijd bestaat uit regionale preselecties en een nationale finale. Alle scholen met een opleiding elektriciteit kunnen met maximum twee leerlingen per studierichting inschrijven. Er kan gekozen worden tussen een residentiële en een industriële proef.
De provinciale preselecties vonden plaats van januari tot april en de finale op 17 mei jongstleden.
Zo won ook Elias Claes uit het zesde jaar van de studierichting Elektrische Installatietechnieken van het DAMIAANINSTITUUT zijn plaats in de finale op een verdienstelijke wijze. Hier ziet u Elias op de prijsuitreiking van de finaleproef temidden van zijn leerkrachten, ouders en niet in het minste zijn stagebedrijf.
Voor meer info: http://www.stroomopwaarts.be/leerlingen/elektro_challenge.html

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Klik om te vergroten.

This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *