6ACDEF naar Sacramento – 7

Woensdag

Snow day
Vandaag staan er maar twee dingen op het programma: skiën en smeren!… want het is een stralende dag met nauwelijks een wolkje aan de hemel.
Alleen de rit naar het skigebied is al de moeite waard: eerst rijden we door de foothills, een zacht glooiend heuvellandschap, net Toscane.
Als we Sierra at Tahoe naderen, wanen we ons in de Alpen: dennenbossen, riviertjes en watervallen en dat alles op amper 1,5 uur rijden van Sacramento.
Onderweg zien we een groot bord met de boodschap ‘ The Lord is coming’, op 21 mei in Placerville blijkbaar….
In Sierra at Tahoe krijgen de beginners les in de voormiddag. De meer ervaren skiërs en boarders wagen zich aan de zwarte pistes onder leiding van Kelli Worl.
Het is echt een zalig dagje, er is weinig volk op de pistes, de sneeuw ligt ideaal, het is zalig om naar beneden te zoeven tussen de bomen.
Diegenen die niet wilden/konden skiën of diegenen die er genoeg van hadden (pijnlijke voeten, knieën,…) namen een heerlijk zonnebad op het terras (smeren, smeren, smeren).
Onze Belgjes (oa Lien, Jarno en Ben) hielpen ondertussen een onfortuinlijke boarder (schouder uit de kom en gebroken arm).
Het was echt een zalige dag en enkele enthousiastelingen maken zelfs al plannen om tijdens het weekend nog eens een dagje terug te komen!
Tot later!

KVG


Klik hier voor een diashow (6 foto’s)

This entry was posted in Buitenland, Engels, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *