Because I’m Techie

‘Because I’m Techie’ neemt het op voor technologiestudies!
Technologiestudies zitten in de lift. Sinds drie jaar stijgt het aantal studenten hoger onderwijs in richtingen zoals ICT en ingenieurswetenschappen. Maar ook de vraag van technologiebedrijven naar vers talent blijft razendsnel groeien. Daarom pakt Agoria uit met ‘Because I’m Techie’: een hippe campagne die jongeren warm maakt voor technologiestudies.
‘Techies’ zijn jongens of meisjes die gebeten zijn door technologie, voortdurend op zoek gaan naar antwoorden op de grote uitdagingen, en die gebrand zijn op een stomende techcarrière. Kortom: ze zijn de onmisbare motor van de technologische industrie van morgen.
Agoria heeft jongeren die met techniek bezig zijn opgeroepen om een foto te maken over hun relatie met technologie. De winnaars van deze wedstrijd, die loopt tot 5 juni, maken kans op heel wat mooie prijzen!
Ook onze school neemt deel, kijk maar eens op deze link.
‘Like’ jij ons?!

This entry was posted in Events, Technologie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *