Bericht uit Lourdes – 2

Dag 2
Blijkbaar hadden we een stille en een minder (!) stille bus. Na een goede rit is de bus om 6.30 uur gestopt om te ontbijten. En dan in rechte lijn naar Lourdes. Het weer was ons gunstig gezind. De zon was al vroeg van de partij.
Na wat afspraken kon iedereen zijn kamer gaan inrichten. Na wat uitpakken en een frisse douche werden we voor de lunch verwacht.
Als voorgerecht kregen we pasta met tomatensaus, dan vis met rijst en een pudding als dessert. Dit was al heel lekker. Iedereen had voldoende energie opgedaan om aan de bergbeklimming te beginnen. Om half 2 vertrokken we te voet vanuit het hotel naar de Pic du Jer, een klim van 985 meter. Jammer genoeg hebben sommigen de top niet (te voet) gehaald. Voor diegenen die de top bereikt hadden wachtte een prachtig uitzicht als beloning. Dat hebben ze weer goed gedaan.
Na de wandeling hebben we de Carrefour zijn snoep geplunderd. Een invasie van 111 mensen! Ze zien ons graag komen. Er blijft nog een klein uurtje over zodat iedereen fris en monter naar het avondeten kan komen.
HM

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *