SawallaH Nursery School

Samen met enkele andere scholen uit de regio zet onze school zich al enkele jaren in de SawallaH Nursery School in Gambia. Leraar Benny Salaets stuurde ons een stand van zaken.

Wij hebben net bericht gekregen en foto’s om dit te staven dat de werken aan SawallaH Nursery School in Sinchu-Gidon, Gambia, voltooid zijn. De kleintjes kunnen er maandag in een spiksplinternieuwe school van start gaan.
Wij van SawallaH danken, mede in naam van de gemeenschap van Sinchu-Gidon iedereen voor zijn sympathie en/of financiële bijdragen aan dit project.
Op het gevaar af mensen te vergeten, houden we er toch aan de leerlingen, leerkrachten en directie van het Stedelijk Onderwijs Scherpenheuvel-Zichem nog eens extra te vermelden omdat zij met twee vastensponsortochten ‘onze droom’ financieel mee hebben waargemaakt.
Ook willen we nog even de leerlingen en leerkrachten van de afdeling mode van het Instituut Sancta Maria en van de afdeling houtbewerking van het Damiaaninstituut, beide uit Aarschot, bedanken voor hun medewerking en engagement vanaf de start van SawallaH Nursery School.

U kan het reilen en zeilen van SawallaH Nursery School en SawallaH bekijken op www.sawallah.be of op onze facebook-pagina.

Het SawallaH-team & The Happy Family

Sawallah

This entry was posted in Events and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *