Een mooie start

Maandag 3 september: 1118 leerlingen en 217 personeelsleden waren vroeger uit de veren dan de vorige weken om het nieuwe schooljaar te starten.
Het belooft een prachtig jaar te worden voor de school: In het eerste jaar zijn er 192 nieuwe gezichten: 192 jongeren en hun ouders die bewust kozen voor onze school, want we hebben geen basisschool! In de hogere leerjaren zijn ook nog eens bijna 90 nieuwe leerlingen die kozen voor de school die ‘sterk in technologie, slim in wetenschap en bedrijvig in economie’ is.
De eerstejaarsleerlingen namen een actieve start met veel sport en een warme kennismaking. De volgende dagen staat nog een heel uitgebreide onthaalweek op het programma zodat iedereen zich dadelijk ‘thuis’ zal voelen. De aparte aanpak van de eerste graad en de diverse studiemogelijkheden in de tweede en derde graad trokken duidelijk heel wat mensen aan om zoon of dochter in te schrijven in de grootste school van Aarschot. Leerkrachten, studiemeesters, leerlingenbegeleiders en ondersteunend personeel vergaderden intens om de leerstof en de opvang van de leerling in juiste banen te leiden.
We wensen iedereen een schitterend schooljaar!


Klik hier voor een diashow (18 foto’s)

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *