PROMOTIE 2012

Donderdagavond 28 juni zwaaiden 267 leerlingen af. De school nodigde de leerlingen van het zesde en zevende jaar uit om samen met hun ouders, vriend of vriendin, broers en zussen. Natuurlijk waren ook hun leerkrachten van de partij. Tijdens de ‘academische zitting’ bedankte een enthousiaste Stefanie Michiels iedereen die haar en alle medeleerlingen zes schitterende jaren had bezorgd. De papa van Stien Milis schetste zijn inbreng als lid van de ouderraad en als RTC-medewerker die erg veel aandacht besteedt aan competenties. Leraar Johan Verschoote greep terug naar het verleden en toekomst van DIA en drukte alle jongeren op het hart dat ‘er slechts één weg is en dat is de weg vooruit’. Tot slot verwees directeur Smeets ook nog naar de visie van DIA waarin interesses centraal staan en het onderscheid tussen ASO-TSO-BSO taboe is. Leerling Maarten Van de Laer speelde tussendoor gitaarmuziek en bracht zo sfeer in de zaal.
Het gevreesde onweer hield z’n belofte niet en zo kon de eindejaarsreceptie doorging op de DIA-toplocatie: de binnentuin. Iedereen werd vergast op lekkere hapjes en koele dranken, alleen een ijsje ontbrak op deze zwoele avond!
Fiere ouders die spontaan hun tevredenheid over hun keuze voor DIA tot uiting brengen, afzwaaiende leerlingen die blij zijn en tegelijk ook een beetje triest, leerkrachten die moe maar voldaan mogen terugblikken op alles wat deze jongens en meisjes hebben bereikt… o.a. dankzij hen: het was de tweede mooie avond in één week tijd voor de afzwaaiers.
DIABLOG wenst hen allemaal heel veel succes in hun verdere leven en verwacht dat de kersverse oud-leerlingen regelmatig nog een kijkje nemen op DIABLOG!

 


Klik hier voor een diashow (56 foto’s)

This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *