EERSTE DIA-FESTIVAL

Als start van de feestelijkheden rond “50 jaar sterk in technologie” kregen alle leerlingen van alle studierichtingen, van alle jaren, van alle niveaus een heus muziekfestival met en voor eigen DIA-leerlingen. Sander Roelants en Charley Kortleven (5 U – Warmte) waren er bij op vrijdagnamiddag 7 mei en schreven volgend verslagje:
Het ging een leuke dag worden, alleen het goede weer leek verstek te geven, maar gelukkig bleef het toch droog! Iedereen was al goed ingesteld van bij het begin vanwege de gratis frietjes en terecht: de frietjes hebben gesmaakt.
Tijdens het eerste muziekoptreden deed de groep J.S.S.heel veel moeite om de sfeer er goed in te krijgen. De tweede groep School’s out was niet echt goed, maar dat is normaal want het was hun eerste optreden. Ze hebben het volk wel tot aan het podium gekregen! De derde groep Fat Louis Green Dice Club kreeg het al snel te pakken: bij hun eerste liedje ging het publiek al uit het dak. Ze waren echt fantastisch. De DIA-band (met DIA-leerkrachten) ten slotte was heel goed. Als ze in het Sportpaleis zouden optreden, zouden we direct tickets bestellen!!
Om het kort samen te vatten: het was een zeer goed initiatief en een toffe dag op school (dat kan dus ook!).


Klik hier voor een diashow (71 foto’s).

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *