Naar het zeetje met de gasten

Klik op de foto om het album te bekijken.

Gisteren, 28 april, gingen de leerlingen van 4ABC en hun uitwisselingsstudenten naar Brugge en Oostende.
Ze verzamelden om 8:30 in het station van Aarschot waar ze de trein naar Brugge namen.
Eens aangekomen in Brugge vertrokken de leerlingen naar het centrum van de stad, waarbij ze voorbij vele mooie huisjes liepen. Toen ze in het centrum waren zagen ze het beeld van Jan Breydel en Pieter de Coninck, aan dit beeld waren de leerlingen vrij voor drie uur, velen gingen iets eten in de McDonalds of Quick, anderen gingen de bruggen en de bootjes bekijken. Na het mooie Brugge zijn de leerlingen verder getrokken naar Oostende. Daar waren ze vrij voor 1u en 15 min. Sommigen hebben wat rondgehangen in de straten, andere hebben ervan geprofiteerd om eens goed te gaan shoppen, en enkele hebben het gedurft om een duik in de zee te nemen! Als afsluiter van da dag organiseerden enkele leerlingen een kleine fuif in een voetbalkantine, en de sfeer ontbrak niet! Het was weer een dag om nooit te vergeten!

Silke, Cato en Vincent (4ABC)

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Engels, Events, Excursie, Geschiedenis, Taal, Uitwisseling and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *