Naar Antwerpen

Klik op de foto om het album te bekijken.

Na een rit van vijfenveertig minuutjes kwamen we gisteren met onze gasten uit Putignano aan in het station van Antwerpen . Met de hele groep maakten we een mooie stadswandeling met extra uitleg over de monumenten zoals de stadsfeestzaal, het Rubenshuis en de Groenplaats. In de namiddag genoten we van 2 uurtjes vrije tijd die werd opgevuld met shoppen of eten. Na de aankomst in Aarschot rond vier uur, hebben we thuis even uitgerust om in de avond samen in de Cala Luna te gaan eten. Zo konden we deze dag mooi afsluiten.

Robbe, Arthur en Lars (4ABC)

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Cultuur, Engels, Events, Excursie, kunst, Taal, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *