Fiets door de TWA-klas

Klik op de afbeelding om het album (10 foto’s) te bekijken.

De Techniek- en Wetenschapsacademie (TWA) bloeit in DIA.  Vorige woensdag kwamen jongelui op bezoek die alles wilden weten over het onderhoud van hun stalen ros: leerrijk en ook bruikbaar in het dagelijks leven. Als toemaatje leerden ze wonderlijke dieren van recyclagemateriaal maken: laat de creatieve energie maar stromen!

De volgende maanden staat er nog heel wat op het programma van onze TWA: Programmeren en opbouwen van onze “factory”, Games en Robots, een zweefvliegtuig ontwerpen, bouwen en uittesten en Bob de Bouwer: word een echte bouwmeester. Info en inschrijven kan hier of klik op de afbeelding hieronder.

This entry was posted in Engineering, Events, STEM, Technologie, TWA and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *