GIP = goed in presentatie

Klik hier om het album te openen.Klik op de foto om het album (14 foto’s) te bekijken.

120 zesdejaarsleerlingen uit alle TSO-richtingen presenteerden vandaag hun GIP. Heel veel stress vooraf en heel veel blije gezichten achteraf. Elk jaar opnieuw een dag om fier te zijn op wat onze jongens en meisjes presteerden: het is niet evident om een moeilijke materie, een zelf gemaakte constructie, een PowerPoint voor te stellen aan een jury met interne en externe leden. Proficiat aan iedereen die het beste uit zichzelf naar boven bracht. Dank aan alle leerkrachten die de leerlingen steunen, remediëren en verder zullen begeleiden naar de eindevaluatiedag in juni 2017.

This entry was posted in Chemie, Economie, Engineering, Events, GIP, STEM, Technologie and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *