Zesdejaarsleerlingen zijn prima leerkrachten


Klik hier voor een diashow (14 foto’s)

Vandaag presenteerden de leerlingen van het 6de jaar wat ze tot nu toe al hebben gerealiseerd in het kader van hun GIP. Elk jurylid kon vaststellen dat de meeste leerlingen al heel wat werk hebben verricht. Voor één keer stonden de leerlingen vooraan en zaten de juryleden samen met de leerlingen van het 5de jaar in de klas. De leerling-leerkracht hanteerde de pointer met veel gemak en gebruikte met zwier de apparatuur om de PowerPoint te presenteren. Een leerling elektronica speelde zelfs gitaar om speciale geluidseffecten te demonstreren. Kritische vragen van de jury brachten hen niet uit hun lood. Natuurlijk werden er nog heel wat aanbevelingen gegeven naar de volgende maanden toe; hier en daar zal er ook iemand in de kerstvakantie moeten werken. We kijken uit naar de resultaten in juni.

This entry was posted in Events, GIP and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *