Bericht uit Tremp – dag 7

Hoe zal ik beginnen? Wauw! Geweldig …. overweldigend. Dit zijn woorden die de dag samenvatten. Vandaag zijn we naar Mont-Rebei gorge geweest. Spectaculaire landschappen, ruige natuur en unieke wandelpaden gegraven door de rotsen leiden ons naar een unieke plaats om te picknicken.
Proficiat voor de leerlingen die hun hoogtevrees even vergaten en die, met een klein hartje, toch de brug over gingen. Op enkele leerlingen na hebben we ook allemaal de trappen naar beneden genomen (zie foto’s) en weer terug.
We hebben in totaal ongeveer 13 kilometer gewandeld, met hier en daar een serieuze klim. De conditie van sommigen kon beter maar met wat gepuf en geblaas hebben ze dat allemaal toch maar gedaan. Volgens de leerlingen was het het “afzien” waard. De foto’s spreken voor zich.
Dit was onze laatste dag. Wegens organisatorische redenen hadden wij gisteren fairwell in plaats van vandaag. Iedereen heeft nu tijd om zijn bagage te maken en daarna met de nieuwe vrienden te gaan dineren.
Het was een geslaagde week.
HM


Klik hier voor een diashow (33 foto’s)

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *