Bericht uit Salemi – 3

Deze morgen zijn we vertrokken in Salemi naar Segesta. Daar zijn we een Dorische tempel en een amfitheater gaan bezoeken. Iedereen was heel enthousiast! Enkele leerlingen zijn te voet de berg naar het theater opgegaan. Sommigen wandelden zelfs blootvoets. Na dit bezoek zijn we met de bus naar Erice gereden. Erice is op de top van een berg gelegen met een super mooi uitzicht over de zee en verschillende steden. Deze stad biedt een mooie waaier aan kunst en geschiedenis. Hierna zijn we naar Trapani gereden, de provinciehoofdstad. We wandelden langs een kustweg en vanuit de haven hadden we een mooi zicht op de Egadische eilanden. We sloten ons bezoek aan Trapani af met een vrij uurtje in de binnenstad. Voor sommigen betekende dit winkel in winkel uit, voor anderen een terrasje doen of met een ijsje in de hand flaneren. Om 18.00 uur zijn we terug naar Salemi vertrokken waar iedereen naar zijn gastgezin terugkeerde om de avond door te brengen. Een geslaagde uitstap!
Stiene en Axel.

Klik om te vergroten.

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *