Lekkere kostprijsberekening

Klas 7S2 (hout – niveau 4) sloot de module in schoonheid af met een 4-gangenmenu dat werd klaargemaakt tijdens de les PAV. Mevr. Spits gaf de opdracht een menu samen te stellen, de ingrediënten te berekenen en … alles klaar te maken en te serveren.
Als voorgerecht was er lekkere berlinotoast. Tomatensoep met (veel) ‘ballekes’ ging de typische Belgische frietjes vooraf. De mama’s van deze leerlingen kunnen met hun eigen verbaasde ogen op de foto’s vaststellen dat hun zonen aardappelen kunnen schillen en groentjes kunnen schoonmaken. De echte curryworst smaakte lekker, evenals de origineel versierde 7S2-biscuit met tiramisu.
Hoeveel het diner uiteindelijk kostte werd ons niet meegedeeld. Wél dat de kookkunsten van 7S2 nog wel eens zullen aangesproken worden!


Klik hier voor en diashow (31 foto’s).

This entry was posted in Events and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *