Zo sluit je het schooljaar af … met chocolade!

Klik om te vergroten!

Tijdens de allerlaatste les van het jaar, onderzocht 4C de polymorfe structuur van chocolade … Och ja, het werd gewoon een leuke afsluiter van het lesjaar.
De chocolade werd professioneel gesmolten en de 12 chocolatiers lieten zich volledig gaan met het maken van (gevulde) tabletten, studentenhaverchocolaatjes (examens, weet je wel), pralines en andere kunstwerken.
Een wafel, niet met chocolade, maar met een overdosis bloemsuiker, werd de afsluiter van de dag zodat er in de namiddag stevig gestudeerd kon worden. Ongetwijfeld dat je ze volgend jaar allemaal in het vijfde jaar terug kan vinden!

BVDW

 

This entry was posted in Chemie, Events and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *