CLW: presentaties diplomaleerlingen

Klik op de foto om het album te bekijken (15 foto’s).

Vorige donderdag zaten 4 leerlingen van het deeltijds onderwijs op “hete kolen”. Volgens hun leerkrachten waren ze dood van de zenuwen… omdat ze een presentatie moesten doen van hun individueel werk rond hun tewerkstelling. Deze presentatie is een noodzakelijk onderdeel voor het behalen van het diploma secundair onderwijs.

Nathalie Van den Brande, Brent Van Calster, Brecht Marcoen en Jeffrey Janssens deden een prachtige presentatie voor interne en externe juryleden. Ze vertelden alles over het bedrijf waar ze werken: Nathalie werkt in een bedrijf van zwembaden en weet de portemonnee van haar klanten goed in te schatten! Iedereen is overtuigd dat Brecht een betrouwbare baas van zijn bouwonderneming zal worden. Brent behartigt de groentewinkel alsof het zijn eigendom is. Jeffrey tot slot babbelt iedereen onder tafel over het bedrijf dat medicatie voor dieren produceert.

De juryleden legden de leerlingen op de rooster met allerlei inhoudelijke vragen. Eéntje was zelfs ingehuurd (!) om Franse vragen te stellen. De Franse antwoorden waren schaars, maar bijna iedereen reageerde wel heel gepast. En toen waren er geen zenuwen meer…

This entry was posted in CLW, Events, Taal and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *