DIA en Duracell gaan duaal

Klik op de foto om het album te bekijken (7 foto’s).

Donderdagavond 1 juni bezochten de leerkrachten algemene vakken en de kerngroep duaal het Aarschotse bedrijf Duracell. Het bedrijfsbezoek werd voorafgegaan door een informatief gesprek over de troeven van project “elektromechanische technieken duaal”. Deze nieuwe studierichting zal je volgend schooljaar in Vlaams-Brabant alleen kunnen volgen in het Damiaaninstituut.
Tijdens het bezoek toonde Duracellverantwoordelijke Marc Busschots de plaatsen waar de leerlingen zullen mogen werken, nadat ze lessen krijgen in één van de twee speciaal ingerichte leslokalen, waarin apparatuur staat waarvan de school alleen maar kan dromen! Samen met Mieke, de afgevaardigde van Agoria, die de lessenpakketten hebben samengesteld, werd ook bekeken hoe algemene vakken kunnen inspelen op inhoud en skills die aan bod zullen komen.
Het wordt een uitdaging: school en bedrijf werken samen om de theorie te verduidelijken en in de praktijk te zetten.

This entry was posted in Bezoekers, Events, STEM, Technologie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *