Catering artiesten tijdens Stressfactor

Klik om te vergroten!

Op maandag 8 mei ging het festival Stressfactor door op het Damiaaninstituut. Alle artiesten en leden van de crew werden vriendelijk uitgenodigd om te komen eten in het restaurant van het CLW. De leerlingen van de afdeling keuken toverden die dag, onder begeleiding van hun leraar Gunther Janssens, een heerlijke driegangenmenu op tafel.
De artiesten waren aangenaam verrast door het lekkere eten en de vrijwillige aanwezigheid van deze leerlingen op school. Langs deze weg willen wij de leerlingen nog eens extra in de bloemetjes zetten, ze hebben dit fantastisch gedaan!

This entry was posted in Binnenland, CLW, Cultuur, Events, Gezondheid and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *