Naar Leuven met onze gasten

Klik op de foto om het album te bekijken (5 foto’s).

In de voormiddag gingen we vandaag met de trein. Daar deden we een stadszoektocht en -wandeling zodat de Italianen Leuven beter leerden kennen. Tegen 12 uur waren we weer thuis na een geslaagde voormiddag. Na de middag gingen we met z’n allen bowlen in Westerlo. Gelukkig een binnenactiviteit want er vielen blijkbaar enkele stevige buien. Op één baan na was de bowling voor ons. We hadden veel plezier, de tijd vloog voorbij.

’s Avonds was het een beetje verdeeld, sommigen gingen voetbal kijken, anderen voelden er niet veel voor om in de regen te staan en bleven gezellig/rustig thuis, nog anderen spraken af om gezelschapsspelletjes te spelen,….

Weer een fijne dag voorbij.
Giel, Koen, Robbe V (4C)

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Cultuur, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *