Naar Brussel met de gasten uit Putignano

Gisteren gingen we met de trein naar Brussel. Iedereen moest om half negen aan het station verzamelen.
Toen vertrokken we richting Brussel. Aangekomen in Brussel werden de winnaars van de fotozoektocht van eergisteren bekend gemaakt. Daarna gingen we door de stad wandelen. Bij sommige van de monumenten moesten Vlaamse leerlingen uitleg geven. We hadden een beetje vrije tijd waarin dat we konden gaan shoppen en ergens iets  eten en drinken. Om tien voor drie hadden we een trein terug naar huis. ’s Avonds gingen sommigen naar de Abricot en sommigen bleven gewoon thuis.

Julie (4B) en Karo (4C)

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *