Op stap met de Italiaanse gasten

Klik op de foto om het album te bekijken (8 foto’s).

Gisteren hebben we lekker ontbeten, want het ging een vermoeiende dag worden. Op school hebben we een presentatie gehouden over België en Aarschot. Daarna leerden we de Italianen enkele Nederlandse woorden.
Ten slotte gingen we een fotozoektocht doen en ook een workshop in een chocoladewinkel; hier konden de Italianen zelf chocolade maken. Dan zat de schooldag erop en zijn we iets gaan drinken in De Knoet. Thuis hebben we enkele gezelschapsspelletjes gespeeld. ’s Avonds was er een kampvuur bij Lars, het was heel gezellig. 🙂

Robine (4C)

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Cultuur, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *