Groeten uit Sacramento

Klik op de foto om het album te bekijken (20 foto’s).

Dag 1:  Woensdag 29 maart 2017 om 3.15u verzamelden de leerlingen aan de rotonde om naar Sacramento te vertrekken. Alles is vlot verlopen op een ‘delay’ in Zurich na. Hier moesten ze spijtig genoeg 9 uur wachten i.p.v. 5 uur. Maar alles is goed verlopen  en ze zijn veilig en wel inSacramento gearriveerd om 24.15u met een warm welkom van de gastgezinnen.
Dag 2 : Vandaag, donderdag 30 maart 2017,  verbleven de leerlingen in hun gastgezin om elkaar beter te leren kennen.  ’s Avonds hadden ze een ‘Welcome dinner’ om zo ook alle andere Amerikanen leren kennen.

GM

This entry was posted in Buitenland, Cultuur, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *