DIA herdenkt

Op 22 maart 2017 herdenken we nationaal de aanslagen in Zaventem en Brussel van vorig jaar. Op Brussels Airport zal een minuut stilte gehouden worden om 7.58 uur, het uur waarop de eerste ontploffing plaatsvond op de luchthaven. Hetzelfde zal gebeuren in metrostation Maalbeek om 9.11 uur, het uur van de ontploffing van het metrostel. Later in de voormiddag wordt in de Kleine Wetstraat een monument onthuld voor alle slachtoffers van aanslagen, een kunstwerk van Jean-Henri Compère met als titel ‘gewond, maar overeind tegen het onbegrijpelijke’.

Ook wij zullen woensdagmorgen om 8.30u in elk klaslokaal één minuut stilte houden.
Onze gedachten gaan naar de slachtoffers en hun familieleden.
Bart Maessen, schoolpastor

This entry was posted in Events and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *