Taalwedstrijd voor leerlingen van 6C en 6D


Op woensdag 8 februari trokken Vincent en Robbert-Jan van 6C en Rune, Yannnick en Noah van 6D naar Brussel voor de taalwedstrijd die door de KU Leuven Campus Brussel georganiseerd werd. Zij kozen er allen voor om aan de Engelse selectieproeven deel te nemen. Samen meteen 300-tal laatstejaarsleerlingen van andere scholen zetten zij van 10 tot 12 hun beste beentje voor om hun Engelse kennis en vaardigheid te bewijzen wat spelling, grammatica, lezen, luisteren en schrijven betreft.

De 10 besten uit die grote groep zullen naar een tweede ronde doorstromen, waarin de spreekvaardigheid wordt getest en de uiteindelijke winnaar mag met een studiebeurs voor een taalstage in het buitenland naar huis stappen.

We duimen in ieder geval voor onze DIA-deelnemers!

This entry was posted in Binnenland, Engels, Events, Taal and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *