Boekenbeurs in DIA

Klik op de foto om het album te bekijken (10 foto’s).

De leerlingen van het zesde jaar Latijn-Wetenschappen-Wiskunde toverden op 3 februari lokaal A7 om tot een ware boekenbeurs. Ze probeerden (en slaagden er prachtig in) om een boek te promoten bij hun klasgenoten en bij de bezoekers. Op een bijzonder creatieve manier hadden zij hun boekenstand aangekleed; met vuur en vlam vertelden ze over hun boek en overtuigden ze de potentiële klanten met inhoudelijke, vormelijke en psychologische argumenten. Een knap staaltje van mondelinge expressie, overredingskracht en de realisatie van de VOET socio-culturele vaardigheden: leerkracht Nederlands, mevrouw Keisers, en haar enthousiaste leerlingen scoorden hoog met deze activiteit.

This entry was posted in Binnenland, Cultuur, Events, Taal and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *