Wandelen in de Pyreneeën

Klik op de foto’s om te vergroten.

Zeno meldde ons uit de Pyreneeën.

Deze ochtend gingen we naar het nationaal park in de Pyreneeën waar er nog dauw op het gras lag. Dit park staat vooral bekend voor zijn rivieren, bergen en bossen in alle kleuren van de herfst. We volgden een pad langs het water met kleine watervallen en stroomversnellingen van rotsen, kiezels en reeds gevallen bladeren. Deze leden ons naar een schitterend meer waar koeien zaten te grazen langs de watervallen met zonneschijn, die je net over de bergen heen kon zien schijnen op één van de prachtige weilanden. We zagen het vee al naar ons toe komen, wanneer we ons middagmaal aan het eten waren. Daarna moesten we natuurlijk terug wandelen naar de weg. Maar de weg terug was al even mooi als de weg heen. Dit is waarschijnlijk te danken aan de strenge regels van het park, zelfs maar één bloem plukken is een boete van 300 euro. Het was natuurlijk weer een gezellige dag met de groep.

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *