Naar Zingaro en de Grotta dell’Uzzo

Klik op de foto om het album te bekijken (11 foto’s).

Vandaag toch wel een heel andere invulling van de dag. Na het ontbijt en het begin uur van de school, vertrokken we met zijn allen naar het beginpunt van onze wandeling. Het was in het natuurreservaat Zingaro. We zagen er speciale vegetatie, alternatieve kleine museums, ambachten zoals manden vlechten maar dan van palmen, … We passeerden ook onderweg een gigantische grot (Grotta dell’Uzzo) waar mensen uit de prehistorie in woonden.

Maar het hoogtepunt was toch wel de afkoelende duik in de Middellandse Zee na het klimmen en wandelen door het natuurpark. Tijdens de terugrit naar huis dommelden al enkele jongeren in. Morgen de cultuurdag bij uitstek!
En weer zweten.

Groeten van 5U/T

CW

This entry was posted in Buitenland, Cultuur, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *