Nieuws uit Alcamo

Klik op de foto om het album te bekijken.

Iedereen is gesetteld in de gastgezinnen; verschillende plaatsen bezocht; teveel eten; in de voormiddag op stap/kennismaking door de school (Girolamo Caruso) van onze Siciliaanse vrienden; Italiaanse les en veel plezier tijdens de ice-breaking activities; na het late middageten, maar normale tijdstip voor hen (14.00) bezoek aan Alcamo. Vandaag enkel positieve opmerkingen over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Eén hechte groep. Het doet als “tijdelijk verslaggever” deugd om deze blije gezichten samen te zien. Ze tateren een ganse dag met hand en tand Engels. Er ontstaan toffe vriendschappen. Er worden interessante vragen gesteld. En een compliment voor de beleefdheid en positieve gedrag van allen, zowel de Sicilianen als onze Belgische jongeren. Niet alleen de zon geeft de warmte af van 28 graden maar ook de stralende gezichten van onze mannen van 5UT. Morgen een andere dag en een ander avontuur.

CW

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *