Terug thuis

Klik op de foto om het album te bekijken (13 foto’s).

Wannes uit 4B berichtte ons over het einde van het bezoek aan Putignano.

We zijn op de school aangekomen en hebben spijtig genoeg afscheid moeten nemen van onze nieuwe fantastische vrienden. Het was een droevig afscheid en we zaten voor de rest van de busrit met verdriet in ons hart. Daarna hebben we in Bari een exclusief theater kunnen bezoeken. Verder bezochten we nog een kasteel en de rest van Bari. Toen zijn we naar het vliegveld vertrokken en zijn we op het vliegtuig gelukkig zijn we veilig aangekomen en konden we verder met de bus naar het Damiaaninstituut.

 

This entry was posted in Binnenland, Buitenland, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *