De eerste dag in El pont de Suert

Klik op de foto om het album te bekijken (8 foto’s)

Na een lekker tukje in het vliegtuig werden we zachtjes gewekt door een prachtige zonsopgang.  Maar toen moesten we door een dikke wolk die ons ook wat turbulentie bezorgde en kwamen we terecht in een miezerig en grijs Barcelona.
Gelukkig was de ontvangst hartelijk en zo waren we het grijze weertje snel vergeten. Na wat sightseeing in een  warme bus, begonnen we aan onze ontdekkingstocht door Barcelona. In de nauwe straatjes en leuke marktplaatsen vonden we allerlei lekkers. Vanuit Barcelona moesten we heel stukje rijden naar El pont de Suert. Iedereen werd meegenomen naar hun nieuwe Spaanse thuisadres voor deze week. Vannacht nog wat slaap inhalen en dan morgen genieten van een familiedag:

KDS

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Taal, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *