Afscheid nemen in Logrono

Klik op de foto om het album en filmpje te bekijken (54).

Zevende dag = sportdag! Deze begon om 9u – afspraak : aan één van de zovele sportcomplexen… We zijn begonnen met een opwarming -> 4 x 400m rondjes lopen. Niet voor iedereen vanzelfsprekend 😓 Daarna werden er verschillende groepen gevormd en hebben we aan verspringen, 100m en kogelstoten gedaan. Na de pauze kregen we een initiatie rugby. Omstreeks 14u keerden we huiswaarts om te rusten en ons klaar te maken voor het afscheidsdiner in ’t school.

We hebben een geweldige week achter de rug en voor we het goed beseften, waren we al aan de laatste avond. De sfeer op de farewell diner was fantastisch. Eerst was er de uitreiking van de fotowedstrijd, daarna konden we ons te goed doen aan de heerlijke hapjes en er werd ook gedanst.

PR en BM

This entry was posted in Buitenland, Cultuur, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *