Een leuke dag … in de regen

Klik op de afbeelding om het album te bekijken (19 foto’s).

Cato van 4C stuurde ons het onderstaande bericht uit Putignano. Het was gisteren een mooie dag voor 4C.

In de ochtend hebben we op de bus gepakt richting Torre Guaceto, daar hebben we een korte rondleiding gekregen doorheen een natuurreservaat. Enkelen hebben van het goede weer geprofiteerd en zijn er even in de zee gegaan. Toen iedereen weer droog was, zijn we terug op de bus gestapt richting Ostuni, onder onze rit was het beginnen stortregenen, we waren dan ook doorweekt toen we van de bus tot de kathedraal stapten, die hebben we toen ook bezocht. Daarna hadden we nog een uurtje vrij.
Het was weer een leuke maar natte dag!

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *