Dag zes in Logrono

Klik op de foto om het album te bekijken (38 foto’s).

Deze dag zijn we gestart met de workshop Culture and Food in La Rioja. We hebben geleerd hoe we ‘ patatas a la riojana’ moeten klaarmaken. Uiteraard hebben we die mogen proeven! Het 2de deel van de workshop ging over het proces om wijn te maken ; hier hebben we kunnen proeven van gelei op basis van druiven. Met het openbaar vervoer zijn we dan vertrokken naar Laguardia, een middeleeuws dorpje, waar we de kerk met zijn mooie toegangspoort en altaarstuk hebben gezien. Nadien zijn we in La Hoye overblijfselen van lang vervlogen tijden gaan bewonderen. Rond 15u waren we terug in Logroño waar we de rest van namiddag (en avond) met de familie doorbrachten.

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *