Onze vierde dag in Logrono

Klik op de foto om het album te bekijken (32 foto’s en een filmpje).

We begonnen vandaag met een uurtje labo. Spinazie hebben we van naderbij bestudeerd! Nadien werden we ontvangen op het stadhuis waar we in de belangrijkste vergaderzaal ons zegje mochten doen (en zelfs cadeautjes kregen!). Daarna tijd voor de dagtrip: niet met een gewone bus maar met de spelersbus van Logroño! Eerst een bezoekje aan het klooster van Santa Maria la Real in Nájera met zijn rotsgraven. In dat stadje hebben we dan geluncht en spelletjes gedaan. In de late namiddag hebben we onder andere een bezoek gebracht aan de kerk van Briones en een kasteel in de buurt bezocht. Rond 19u zijn we moe maar tevreden terug in Logroňo aangekomen. En nu op tijd gaan slapen want morgen gaan we een deel van de weg naar Santiago de Compostella afleggen…

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *