Bedrijfsbezoek: Group Pashuysen

Klik op de foto om het album (14 foto’s) te bekijken.

Op 3 oktober 2016 hebben wij, leerlingen van 5J, Group Pashuysen bezocht.
Wij zijn hier een kijkje gaan nemen om onze theorie in praktijk te zetten en eens te kijken hoe het er in het echt aan toe gaat.
We hebben alle afdelingen doorlopen. Group Pashuysen is gevestigd in het industrieterrein in Aarschot, Genk, Sint-Truiden en Tienen. Wij bezochten de vestiging in Aarschot, het moederbedrijf.
Group Pashuysen groeide sinds 1955 uit tot één van de meest vooraanstaande autodealers in België.
Ze hebben nu ook reeds een pop-up in Leuven, deze is gelegen aan de ingang van de Kinepolis. De vrouw die ons begeleidde, Jacqueline Pashuysen, is één van de drie aandeelhouders samen met haar man en zoon. De garage staat bekend om zijn huiselijkheid. Dit komt door bepaalde kleine dingen in hun garage.
De receptie heeft 3 verlaagde delen aan de balie. Dit dient om mensen die in een rolstoel zitten en dan op een goede hoogte kunnen communiceren met de receptionist.
Huiselijkheid kan letterlijk genomen worden want Jacqueline en haar man wonen boven de garage. Omwille van voorafgaande inbraken waren ze genoodzaakt van de verzekering waakhonden aan hun garage te zetten.
Deze garage is zeker de moeite waard als je geïnteresseerd bent om een nieuwe wagen te kopen. Ze zijn super vriendelijk en altijd blij jou te zien.

Amber en Yenthe, 5J.

This entry was posted in Binnenland, Economie, Events and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *