3K op bedrijfsbezoek

Klik op de foto om het album (17 foto’s) te starten.

Vandaag, maandag 26 september, zijn we met onze klas, 3 Ondernemen & IT, op bedrijfsbezoek geweest bij de Group Pashuysen . Met de fiets waren we er op minder dan 15 minuten. De dochter van de oprichter (Alfred Pashuysen) en huidige bedrijfsleidster Jacqueline Pashuysen gaf wat meer uitleg over hun bedrijf.
Pashuysen is in 1955 gestart in Aarschot maar groeide uit naar meerdere vestigingen. De hoofdzetel blijft in Aarschot. We kregen een rondleiding doorheen alle afdelingen van de onderneming: showroom, verkoop, aankoop, boekhouding, … Mensen van verschillende afdelingen gaven ons wat meer uitleg over hun specifieke taken binnen de onderneming.
Het is duidelijk dat dit bedrijf geleid wordt door een familie die het met heel veel toewijding gemaakt heeft tot wat het nu is.
Het was een leerrijk bezoek.
De leerlingen van 3 Ondernemen & IT

This entry was posted in Binnenland, Economie, Events, Excursie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *