Op bezoek bij Koeken Troef!

Koeken Troef!

Emiel van 4M (Bouw- en Houtkunde) mocht onlangs figureren in een nieuwe serie van Koeken Troef!
Hij stuurde ons het onderstaande enthousiaste verslag, dat we heel graag publiceren.
Misschien zit er wel een toekomstige BV op onze school!

Emiel

Woensdag 7 september. Ik kwam thuis van school en had een voicemail bericht op mijn gsm..
Dat was effen schrikken! Ze hadden mij gebeld van het productiehuis Koeken Troef van Bart Depauw en hadden dringend voor de dag nadien figuranten nodig voor een TV programma. Ik kon me gelukkig vrijmaken.. ook dankzij medewerking van de school.
En, het was een super leuke ervaring .. Een ganse dag van 7u ’s morgens tot 7u ’s avond op ‘de Set’!

De naam van serie weet ik zelf niet omdat het nog geheim is, denk ik.

De opnames die we gingen doen waren voor een ‘villafeestje’ in een chique villa in Holsbeek. Een huis met alles er op en er aan sauna, zwembad, jacuzzi en luxe badkamers/kamers . Ik mocht het huis helemaal verkennen dat was wel cool. Wat we eigenlijk die dag moesten doen was niet zo super veel.
We hebben 7 scènes moeten opnemen, het vermoeiende was dat we telkens alles 5 a 8 keer alles opnieuw moesten doen voor 1 scène.

Voor de opnames was het een ‘luxe feestje’ dus we waren allemaal chique gekleed. Voor de eerste scène moest ik zelf aan een tafel staan en doen alsof ik een echte snob was. Ik moest doen alsof het allemaal niet goed genoeg was en ik mij heel erg verveelde. Het was wel een speciale ervaring dat alle camera’s op je waren gericht het moeilijke ervan was, dat je niet in de camera’s mochten kijken. Soms moesten we ook doen ‘alsof’ we aan het praten waren. We moesten ook vaak wachten omdat ze andere scènes moesten opnemen waar wij als figuranten niet voor moesten opkomen. Voor de andere scènes moesten we ‘voor ‘een podium zitten en kijken naar een goochelshow. De acteurs deden soms dingen verkeerd en dan moesten wij ook telkens alles opnieuw meedoen. De uitzendingen komen binnen 1 jaar op tv maar weet zelf nog niet precies wanneer . Ik ben benieuwd hoeveel we in beeld zullen komen.. soms is het naar het schijnt heel weinig. Ik heb wel genoten van die dag, het was een hele ervaring en heb ook nieuwe vrienden gemaakt!

We kregen nadien nadien nog een leuke mail van het productiehuis:

Beste Emiel,
Hierbij willen wij iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen aan een geslaagd villafeestje.
Jullie hebben er hard voor gewerkt en alle kindjes waren voorbeeldige schatjes van patatjes 🙂 .
Wij zijn zeer blij jullie allemaal ontmoet te hebben en wensen jullie heel veel succes met alle komende projecten.
Heel erg bedankt voor jullie inzet en graag tot binnenkort.
Met vriendelijke groeten,
Niko, Eva & Ynke
Koeken Troef

This entry was posted in Events and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *