Diplomaleerlingen CLW


Klik hier voor een diashow (22 foto’s)

Op dinsdag 7 juni 2016 en vrijdag 10 juni 2016 hebben de diplomaleerlingen van het CLW hun ‘Individueel Werk’ voorgesteld. Dit ‘Individueel Werk’ handelt over hun tewerkstelling of over een gerelateerd onderwerp aan hun beroepsopleiding. De leerlingen presenteerden eerst zichzelf in het Frans: een niet zo evidente opdracht die ze bijna allemaal prima afwerkten. Nadien mocht de jury ook vragen stellen over het werk. Eén van die vragen was: “Wat heb je geleerd tijdens je werkperiode?” Het antwoord? “Levenslessen: ik ontmoette vele mensen en ontdekte via hen dat een diploma behalen heel belangrijk is. Dit motiveerde me om -na vele omzwervingen in vele richtingen van het voltijds secundair onderwijs eindelijk om mijn pootjes te vallen en dit diplomajaar in het deeltijds onderwijs te behalen.”Ondanks de zenuwen hebben ze het allemaal prima gedaan!

This entry was posted in CLW, Events and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *