SCHOLENVOETBALTOERNOOI – 1ste GRAAD


Klik hier voor een diashow (49 foto’s)

WOENSDAG 28 APRIL 2016

Het is reeds de 5de maal dat dit toernooi wordt georganiseerd door de scholengemeenschap. De deelnemende scholen : Sancta Maria – Sint-Jozefsinstituut Betekom – Sint Jozefscollege Aarschot – Damiaaninstituut.

Er werd op een klein veld, 7/7 gespeeld. Elke ploeg bestond uit 9 spelers. In totaal waren er 13 ploegen ingeschreven om op woensdagnamiddag te komen voetballen. En je mag er zeker van zijn dat al deze jongens en meisjes met hart en ziel hun hobby beoefenen want de weersomstandigheden waren niet slecht maar barslecht. Regen, wind, hagel, zeer lage temperaturen, niets kon deze leerlingen tegenhouden om te ‘sjotten’.

Onze 2 teams, de mini’s en de maxi’s waren heel strijdlustig en gemotiveerd.

Voor onze jongens stond er heel wat op het spel. De vorige 2 edities zijn we met de beker naar huis gekomen. Bij winst, zou dit 3X op rij zijn en het definitief behouden van de beker. De mini’s waren uitsluitend leerlingen van het 1ste jaar, zij hebben hard gespeeld maar waren nog een maatje te klein voor de tegenstrever. Onze maxi’s waren supergemotiveerd. De 1ste wedstrijd met een 4 – 0 winst bracht ons een stap dichter bij de beker. De 2de wedstrijd 0 – 0. Gelijke stand van 2 teams. Wie van de 2 zou doorstoten naar de finale rondes. Onze concurrent had hun 1ste wedstrijd met 5 – 1 gewonnen. Omdat zij 1 doelpunt meer hadden gescoord gingen zij naar de ½ finale en wij gingen ontgoocheld en met lege handen naar huis.

Einduitslag : de jongens van het Sint-Jozefscollege hebben de wisselbeker mee naar huis kunnen nemen.

Het zal nog niet voor direct zijn om de wisselbeker in onze school te houden maar we kijken alvast uit naar de volgende editie.

Bedankt aan alle jongens om in de meest onwaarschijnlijke weersomstandigheden toch te komen voetballen maar ook dank aan de 10-tallen supporters die aanwezig waren om onze jongens te steunen.

Volgende leerlingen hebben deelgenomen aan dit toernooi :

De Mini’s : Bjarni Serneels – Lars Huybrechts – Jason Spetebrood – Brent Verlinden – Rik Vuerinckx – Sam Nys – Myki Serneels – Ruben Van Dooren – Jorik Lambrecchts

De Maxi’s : Mike Smits – Robbe Groenwals – Milan Van Looveren – Seppe Vleugels – Jelle De Haeck – Bas De Schrijver – Mauro Wartel – Robin Patteet

MG

This entry was posted in Events, Sport and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *