El Pont de Suert te gast bij 5H, 5J en 5K


Klik hier voor een diashow (16 foto’s)

Na ons bezoek aan El Pont de Suert eind oktober stond eindelijk ons tweede deel van de klasuitwisseling voor de deur. Afgelopen week zijn de leerlingen van 5H, J en K en hun families gastgezin geweest voor de Catalaanse leerlingen. Een druk programma hebben we afgewerkt: bezoeken aan steden zoals Brugge, Antwerpen en Brussel werden afgewisseld met wat ontspanning (een fotospel in Aarschot), wat oorlogsgeschiedenis (Breendonk), wat wetenschap (Technopolis) en wat Belgische eetcultuur (chocoladeworkshop in Delvora). Al was het nat en koud, we hoorden op onze farewell lunch dat dat de Catalanen niet echt deerde. De hartelijkheid en warmte van onze gastgezinnen wisten ze te waarderen!

LVB

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Engels, Events, Excursie, Geschiedenis, Technologie, Uitwisseling and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *