Bezoek uit Alcamo


Klik hier voor een diashow (9 foto’s)

Op zaterdagavond konden we onze Siciliaanse vrienden uit Alcamo in ons kleine landje verwelkomen. We hadden gehoopt op een warme lentezon maar koning winter lag op de loer. Maar het warme welkom van onze Belgische gezinnen maakte alles goed. Na de familiedag op zondag, trokken we gisteren, gewapend met muts en sjaal, naar de mijn van Blégny. Het ondergrondse bezoek maakte veel indruk op al onze studenten. De Italiaanse gemeenschap speelde een belangrijke rol in onze mijngeschiedenis. Na een picknick besloten we om de aprilse grillen te trotseren en trokken we naar Luik. Openklappende paraplu’s bleven moedig overeind en we maakten een wandeling door de historische binnenstad. Aan een warme koffie of chocolademelk konden we ons opwarmen en omstreeks 19 uur waren we terug in Aarschot City.
Morgen weer een nieuw avontuur…
KDS

This entry was posted in Binnenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *