Naar Crotone


Klik hier voor een fotoshow (16 foto’s)

Op zondag 24 april vertrokken de leerlingen van 4AB voor hun tweede deel van de uitwisseling naar Crotone. Na een warm ontvangst genoot iedereen van een familiedagje op de nationale Festa della Liberta. Op dinsdag ontdekten we Capo Colonna, het enige overblijfsel van een Griekse tempel ter ere van Hera of Juno. Nadien bezochten we La Castella, waar we heel wat bijleerdern over ceramiek en zeevegetatie. Het zonnetje zorgt voor een zomerse sfeer, veel blije gezichten en ‘goeie’ muziek.

Groetjes vanuit Crotone 4 AB, Lieve Denil, Hugo en Jo Pierson

This entry was posted in Buitenland, Cultuur, Engels, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *